Komunikasi karo Supplier? Supplier
Fulina Wu Ms. Fulina Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:+86-0769-87788370 Email:fulina@d-ear.cn
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Guangdong Steady Technology Co.LTD kanthi jeneng pabrik sadurunge Dongguan Xiao'erduo Electronics Co., Ltd didegaké ing taun 1999. Pabrik perusahaan kasebut dununge ing Huizhou, lan kantor penjualan ing Dongguan, Provinsi Guangdong. Nduwe telung merek "STEADY", lan "D-ear" kanthi modal terdaftar 10 yuta RMB. Lan Iki minangka perusahaan teknologi tinggi khusus kanggo keamanan, ngrancang, ngembangake, manufaktur lan adol.


Kanthi pirang-pirang taun akumulasi ing bidang keamanan, perusahaan bisa nuntun pangembangan wilayah cerdas ing mangsa ngarep, lan wis ngrusak tradhisi anyar, nggawe solusi desain hemat energi lan hemat energi, wis nggawe cerdas integrasi anyar sistem pasokan listrik, lan entuk lini produk manajemen sing sampurna, Integrasi lan cerdas lan bisa nyedhiyakake pangguna lan produk lan layanan sing terkenal.


Produk perusahaan dipérang dadi seri proyek lan seri produk biasa. Produk kasebut nutupi: pasokan listrik sing dipasang ing rak, pasokan listrik POE, pasokan listrik bukti-penyu lan bukti ledakan, APPDU, AP nirkabel ing tembok, pasokan listrik kontrol akses UPS, lan saklar POE anti banyu. Produk saluran kalebu: pasokan listrik udan ruangan, pasokan listrik ganti DC, pasokan listrik Kamera IP, pasokan listrik anti banyu AC, pasokan listrik Tipe Box, catu daya output multi-saluran, saklar POE lan liya-liyane. Produk kasebut wis digunakake ing bidang finansial, transportasi, pendhidhikan, energi, komunikasi, konstruksi cerdas lan industri liyane, uga kalebu ing omah sing cerdas lan lapangan liyane.


Minangka generasi anyar perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing pasokan listrik sing cerdas, Kita terus maju, nguatake riset lan pangembangan independen, lan tansah mandheg ing lapangan R&D pasokan listrik keamanan domestik, nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing luwih lengkap lan profesional lan menehi kontribusi luwih akeh kanggo industri keamanan.


Kita ngetutake nilai Win-win, inovasi, tanggung jawab, lan efisiensi dhuwur kanggo nyedhiyakake kabeh produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo kabeh klien. Sugeng kontak karo kita lan ngunjungi pabrik.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Guangdong Steady Technology Co.LTD kanthi jeneng pabrik sadurunge Dongguan Xiao'erduo Electronics Co., Ltd didegaké ing taun 1999. Pabrik perusahaan kasebut dununge ing Huizhou, lan kantor penjualan ing Dongguan, Provinsi Guangdong. Nduwe telung merek "STEADY", lan "D-ear" kanthi modal terdaftar 10 yuta RMB. Lan Iki minangka perusahaan teknologi tinggi khusus kanggo keamanan, ngrancang, ngembangake, manufaktur lan adol.


Kanthi pirang-pirang taun akumulasi ing bidang keamanan, perusahaan bisa nuntun pangembangan wilayah cerdas ing mangsa ngarep, lan wis ngrusak tradhisi anyar, nggawe solusi desain hemat energi lan hemat energi, wis nggawe cerdas integrasi anyar sistem pasokan listrik, lan entuk lini produk manajemen sing sampurna, Integrasi lan cerdas lan bisa nyedhiyakake pangguna lan produk lan layanan sing terkenal.


Produk perusahaan dipérang dadi seri proyek lan seri produk biasa. Produk kasebut nutupi: pasokan listrik sing dipasang ing rak, pasokan listrik POE, pasokan listrik bukti-penyu lan bukti ledakan, APPDU, AP nirkabel ing tembok, pasokan listrik kontrol akses UPS, lan saklar POE anti banyu. Produk saluran kalebu: pasokan listrik udan ruangan, pasokan listrik ganti DC, pasokan listrik Kamera IP, pasokan listrik anti banyu AC, pasokan listrik Tipe Box, catu daya output multi-saluran, saklar POE lan liya-liyane. Produk kasebut wis digunakake ing bidang finansial, transportasi, pendhidhikan, energi, komunikasi, konstruksi cerdas lan industri liyane, uga kalebu ing omah sing cerdas lan lapangan liyane.


Minangka generasi anyar perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing pasokan listrik sing cerdas, Kita terus maju, nguatake riset lan pangembangan independen, lan tansah mandheg ing lapangan R&D pasokan listrik keamanan domestik, nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing luwih lengkap lan profesional lan menehi kontribusi luwih akeh kanggo industri keamanan.


Kita ngetutake nilai Win-win, inovasi, tanggung jawab, lan efisiensi dhuwur kanggo nyedhiyakake kabeh produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo kabeh klien. Sugeng kontak karo kita lan ngunjungi pabrik.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki