Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Fulina Wu Ms. Fulina Wu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:+86-0769-87788370 email:fulina@d-ear.cn
Produk Artikel
Tentang Kami

Guangdong Steady Technology Co.LTD kalayan nami pabrik sateuacanna Dongguan Xiao'erduo Electronics Co., Ltd didirikeun taun 1999. Pabrik perusahaan perenahna di Huizhou, sareng kantor penjualan di Dongguan, Provinsi Guangdong. Éta ngagaduhan tilu mérek "STEADY", sareng "D-ear" kalayan modal anu kadaptar 10 juta RMB. Sareng mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi khusus dina kaamanan anu terpusat dina ngararancang catu daya, ngembangkeun, ngical sareng ngical.


Ku kahadéan taun akumulasi dina bidang kaamanan, perusahaan tiasa ngabimbing pamekaran daérah anu cerdas kahareup, sareng parantos ngarusak tradisi anyar, nyiptakeun solusi desain hemat énergi sareng hemat énergi, éta parantos ngembangkeun calakan terpadu anyar sistem catu daya, sareng ngahontal lini produk manajemén anu sampurna, Integrasi sareng calakan sareng tiasa nyayogikeun produk sareng jasa anu berharga pikeun pangguna.


Produk perusahaan dibagi kana séri proyék sareng séri produk biasa. Produk proyékna nutupan: catu daya anu dipasang-dipasang, catu daya POE, catu daya-tipe cai Penyu sareng pasokan listrik-ledakan, APPDU, AP nirkabel dina témbok, pasokan listrik kontrol aksés UPS, sareng saklar POE tahan cai. Produk saluran kalebet: catu daya hujan di luar, catu daya switching DC, catu daya Kaméra IP, catu daya AC tahan cai, Kotak Tipe catu daya, catu daya kaluaran Multi-kanal, saklar POE sareng sajabina. Produk ieu parantos seueur dianggo dina kauangan, transportasi, pendidikan, tanaga, komunikasi, konstruksi cerdas sareng industri sanésna, Éta ogé dugi ka bumi pinter sareng lapangan sanésna.


Salaku generasi anyar perusahaan berteknologi tinggi fokus kana catu daya anu cerdas, Kami teras-terasan ngajantenkeun payun, nguatkeun panilitian sareng pamekaran mandiri, sareng teras-terasan nangtung di payuneun R&D bidang catu daya kaamanan domestik, nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung komprehensif sareng propésional sareng méré kontribusi anu langkung seueur pikeun industri kaamanan.


Kami nuturkeun nilai Win-win, inovasi, tanggung jawab sareng efisiensi tinggi pikeun nyayogikeun sadaya klien produk sareng jasa anu saé. Wilujeng ngahubungi kami sareng didatangan pabrik kami.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Guangdong Steady Technology Co.LTD kalayan nami pabrik sateuacanna Dongguan Xiao'erduo Electronics Co., Ltd didirikeun taun 1999. Pabrik perusahaan perenahna di Huizhou, sareng kantor penjualan di Dongguan, Provinsi Guangdong. Éta ngagaduhan tilu mérek "STEADY", sareng "D-ear" kalayan modal anu kadaptar 10 juta RMB. Sareng mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi khusus dina kaamanan anu terpusat dina ngararancang catu daya, ngembangkeun, ngical sareng ngical.


Ku kahadéan taun akumulasi dina bidang kaamanan, perusahaan tiasa ngabimbing pamekaran daérah anu cerdas kahareup, sareng parantos ngarusak tradisi anyar, nyiptakeun solusi desain hemat énergi sareng hemat énergi, éta parantos ngembangkeun calakan terpadu anyar sistem catu daya, sareng ngahontal lini produk manajemén anu sampurna, Integrasi sareng calakan sareng tiasa nyayogikeun produk sareng jasa anu berharga pikeun pangguna.


Produk perusahaan dibagi kana séri proyék sareng séri produk biasa. Produk proyékna nutupan: catu daya anu dipasang-dipasang, catu daya POE, catu daya-tipe cai Penyu sareng pasokan listrik-ledakan, APPDU, AP nirkabel dina témbok, pasokan listrik kontrol aksés UPS, sareng saklar POE tahan cai. Produk saluran kalebet: catu daya hujan di luar, catu daya switching DC, catu daya Kaméra IP, catu daya AC tahan cai, Kotak Tipe catu daya, catu daya kaluaran Multi-kanal, saklar POE sareng sajabina. Produk ieu parantos seueur dianggo dina kauangan, transportasi, pendidikan, tanaga, komunikasi, konstruksi cerdas sareng industri sanésna, Éta ogé dugi ka bumi pinter sareng lapangan sanésna.


Salaku generasi anyar perusahaan berteknologi tinggi fokus kana catu daya anu cerdas, Kami teras-terasan ngajantenkeun payun, nguatkeun panilitian sareng pamekaran mandiri, sareng teras-terasan nangtung di payuneun R&D bidang catu daya kaamanan domestik, nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung komprehensif sareng propésional sareng méré kontribusi anu langkung seueur pikeun industri kaamanan.


Kami nuturkeun nilai Win-win, inovasi, tanggung jawab sareng efisiensi tinggi pikeun nyayogikeun sadaya klien produk sareng jasa anu saé. Wilujeng ngahubungi kami sareng didatangan pabrik kami.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan